Wigmore Hall, 11 de Gener de 2006

“… Superb recital del jove pianista José Menor, que amb la seva barreja de delicadesa i foc sembrà el programa de forts contrastos… l’aroma i el ritme de la música espanyola i llatinoamericana foren temperats aquí per un complet espectre de subtils matisos mostrats en una expressiva paleta. Menor convencé en una execució amb poderosa garra i evocatiu colorit. Les seves discretes maneres sobre l’escenari amaguen un temperament interpretatiu que assoleix l'eloqüència i l’apassionament a través de les evasions emocionals de la música. Continguda bellesa, impressionant virtuosisme, genial sensualitat, servit tot amb màgic equilibri i acerbitat.” Geoffrey Norris

The Daily Telegraph (London), 13 Gener 2006

José Menor ha rebut recentment les millors crítiques de la premsa internacional (The Daily Telegraph, Londres, 13 de gener de 2006) arran del seu debut formal al Wigmore Hall de Londres l’11 de gener del 2006, oferint el recital inaugural del “Ginastera 2006 Festival”. 

La temporada 05/06 ha actuat amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i amb l’Orquestra Simfònica del Vallès (Palau de la Musica Catalana, Novembre 2005), a més a més de recitals com a solista en diverses sales del Regne Unit (Bristol, Birmingham, Londres, etc.) i Espanya (Desembre 05/Gener 06).

A l’edat de 15 anys, José Menor actuà al Carnegie Hall (Weill Recital Hall) de Nueva York, després d’obtenir el Primer Premio en la categoria juvenil de The World Piano Competition (Cincinnati, USA). El 1996 debutà al Palau de la Música Catalana (Barcelona). Des d’aleshores ha ofert recitals en diverses sales d’Espanya, Regne Unit, Holanda, Alemanya i Itàlia, destacant les seves aparicions en el 'Festival Internacional de Música y Danza de Granada', i el 'Festival Internacional de Música'  de Torroella de Montgrí. Els seus recitals al Regne Unit inclouen aparicions en sales de prestigi londinenques com Wigmore Hall, Steinway Hall, St Martin in the Fields, St John Smith’s Square, etc.

José Menor, piano 

Guinovart ] Ligorio ] Maso ] PMolina ] Menor ] Gimenez ] Claret ] Leon ] Arimany ] Bofill ] Sancho ] Bitetti ] Bolsi ] Endellion ] Bartok ] Auer ] Mandelring ] Copia (2) de Ligorio ] Brotons ] Osiris ] Galante ] OrqFranzLiszt ] ONCA ] EUCO ] MAV ] BCHO ] OBS ] Reservata ] WByrd ] Cristofori ] gires05 ] gires06 ] gires07 ] cambra ] Orquestres ] Solistes-Nona Arola Management ] Antiga ] MalaPunica ]