Una de les principals orquestres simfòniques hongareses, escollida el 1995 per acompanyar arreu del món els Tres tenors, sota la direcció de James Levin.

El 2005 la BCO, coneguda a Hongria com Orquestra MÁV, ha celebrat el seu 60 aniversari. La Budapest Concert Orchestra és una de les institucions musicals més importants d’Hongria amb temporades de concerts regulars que gaudeixen d’un públic fidel i nombrós. És l’única orquestra simfònica del món fundada per l’empresa nacional de trens de seu país, la MÁV, i es fundà amb la finalitat, després de la II Guerra Mundial, de dur a tots els racons del país la cultura de la música clàssica juntament amb la reconstrucció de la nació, després dels tristos bombardeigs de la guerra. L'any 1946 començaren ja a oferir concerts en el gran saló de l’Acadèmia Franz Liszt de Budapest, la seu encara avui dels seus concerts. Fa també una important tasca de dur l'òpera a tots els racons d'Hongria i el 1995 actuà arreu del món acompanyant els 3 tenors– José Carreras, Plàcido Domingo i Luciano Pavarotti, en concerts al Japó, Líban, Hong Kong i diferents ciutats d'Europa, i tenint com a director a James Levine, director artístic de MET de Nova York. 

MAV-Budapest Concert Orchestra  llista artistes

Guinovart ] Ligorio ] Maso ] PMolina ] Gimenez ] Claret ] Leon ] Arimany ] Bofill ] Sancho ] Bitetti ] Bolsi ] Endellion ] Bartok ] Auer ] Mandelring ] Osiris ] Galante ] OrqFranzLiszt ] ONCA ] EUCO ] MAV ] BCHO ] OBS ] Reservata ] WByrd ] MalaPunica ] Cristofori ] gires05 ] gires06 ] gires07 ] cambra ] Orquestres ] Solistes-Nona Arola Management ] Antiga ]