La pianista Hyo-Sun Lim (Jeonju, Korea 1981) estudià al Curtis Institute of Music de Filadèlfia i posteriorment a la Hannover Musikhochschule i  a l’ Accademia Pianistica d'Imola (Itàlia).

Hyo-Sun Lim ha guanyat importants premis internacionals: 5è premi al Queen Elisabeth International Piano Competition, 1è premi i premi especial del públic al Concurs Internacional Viotti, el premi especial per a les darreres obres de Beethoven al Beethoven Competition de Viena, 1er premi al Junior Chopin, 1er premi al Oberlin International Piano Competition i 1er premi de música de cambra al Concurs Beethoven de Bonn.

Ha actuat al Walt Disney Concert Hall de Los Ángeles, Konzerthaus de Berlín, Concertgebouw d’Amsterdam, Palais des Beaux-Arts de Brussel·les, Lincoln Center de New York, Auditori de Barcelona, i Opera City Hall de Tokio. Ha actuat també com a solista amb l’Orchestre National de Belgique, Vlaams Radio Orkest, Orchestre Royal de Chambre de Wallonie, la Fort Collins Symphony Orchestra, Fort Worth Symphony Orchestra i la San Remo Symphony Orchestra.

Fent  música de cambra, ha col·laborat amb  artistes com Arnold Steinhardt, Hilary Hahn, Mischa Maisky i Daniel Lee.

Hyo-Sun Lim, piano