Corrado Bolsi fa la seva formació violinística amb P. Vernikov i de cambra amb F. Rossi i P. Farulli, membres del Quartetto Italiano. Degut al seu gran interès en la interpretació amb instruments originals, viatja a París on comença tocar amb l’Ensemble Mosaïques de C. Coin. Més tard desenvolupa una estreta col.laboració amb C. Hogwood, F. Biondi i J. Savall amb qui ha ofert molts concerts per tot Europa i ha efectuat nombrosos enregistraments.

Ha cultivat una intensa activitat concertista com a solista, intèrpret de cambra o concertino d’orquestra que l'han dut a actuar a sales de concert i festivals d’Europa, Amèrica, Japó i Austràlia.

Ha estat convidat com  concertino per orquestres de renom com l’Orquesta Ciudad de Granada, la Beethoven Academie de Amberes, la Orquesta Sinfónica de Madrid, la Orquestra de la Ràdio de Bèlgica o la Orquesta del Gran Teatre del Liceu. En l’actualitat col.labora assíduament amb la Orquesta Pablo Sarasate de Pamplona y la Real Philarmonia de Santiago.

Corrado Bolsi toca un violí A. Guarneri de 1650.

Corrado Bolsi, violí-concertino  llista artistes

Guinovart ] Ligorio ] Maso ] PMolina ] Gimenez ] Claret ] Leon ] Arimany ] Bofill ] Sancho ] Bitetti ] Bolsi ] Endellion ] Bartok ] Auer ] Mandelring ] Osiris ] Galante ] OrqFranzLiszt ] ONCA ] EUCO ] MAV ] BCHO ] OBS ] Reservata ] WByrd ] MalaPunica ] Cristofori ] gires05 ] gires06 ] gires07 ] cambra ] Orquestres ] Solistes-Nona Arola Management ] Antiga ]