Claudi Arimany va néixer a Granollers (Barcelona). És considerat un dels solistes catalans de més prestigi amb una important trajectòria de gran projecció internacional. 

Ha actuat, sempre com a solista, juntament amb artistes de la talla de M. Nordmann, F. Ayo, N. Zabaleta, V. dels Àngels, C.Orbelian, J. Suk, A. Nicolet, J.Rolla, J.J. Kantorov, etc., i convidat per orquestres com l’English Chamber Orchestra, Philarmonia Virtuosi de Nova York, Franz Liszt de Budapest, Israel Sinfonietta, Ensemble Orchestral de París, Bach de Munich, Moscow Chamber Orchestra, Stuttgarter Kammerorchester, Orquestra de Cambra de Praga, Berliner Kammerorchester i la Filharmònica Txeca entre moltes d’altres.

Claudi Arimany ha ofert concerts a tots els països d’Europa, Rússia, Estats Units, Canadà, Mitjà Orient i Japó, actuant als principals auditoris del món tal com la Chicago Simphony Hall, Washington Library of Congres, Carnegie Hall de Nova York, Palau de la Música Catalana, Beethoven House de Bonn, Auditorio Nacional de Madrid, Hollywood Bowl de Los Angeles, Txaikowsky de Moscou, Théâtre Champs Elysées, Salle Pleyel i Salle Gaveau de París o el Suntory Hall i Bunka Kay Kan de Tòquio.

És membre del tribunal del “Concours International de Flute J.P.Rampal” que es celebra a París i des de fa molts anys, professor titular de l’Escola Municipal de Música Josep Mª Ruera de Granollers.

Compta amb una àmplia discografia per a les firmes SONY Classical, NOVALIS, DELOS Int., etc.

Considerat per Jean-Pierre Rampal com un dels més grans flautistes de la seva generació, van ser companys en els escenaris de tot el món, resultant ser l’hereu d’un estil d’interpretar i d’entendre l’art de la música.

Claudi Arimany utilitza en els seus concerts l’emblemàtica flauta d’or  W.S. Haynes de J.P.Rampal.

Claudi Arimany, flauta llista artistes

Guinovart ] Ligorio ] Maso ] PMolina ] Gimenez ] Claret ] Leon ] Arimany ] Bofill ] Sancho ] Bitetti ] Bolsi ] Endellion ] Bartok ] Auer ] Mandelring ] Osiris ] Galante ] OrqFranzLiszt ] ONCA ] EUCO ] MAV ] BCHO ] OBS ] Reservata ] WByrd ] MalaPunica ] Cristofori ] gires05 ] gires06 ] gires07 ] cambra ] Orquestres ] Solistes-Nona Arola Management ] Antiga ]